Király Petra

Értékesítési vezető

Célom hogy másoknak is segítsek megtalálni a célját ,hogy sikeresek legyenek. Az akadályokat pedig együtt szorgalommal, türelemmel és kitartással győzzük le. Mivel hosszútávon ,a türelem és a szorgalom mindig meghozza az eredményt.

JELENTKEZEM HOZZÁ MUNKATÁRSNAK FELVESZEM VELE A KAPCSOLATOT

Bemutatkozásom

A cégnél mellékállásban kezdtem el dolgozni elsőéves pénzügy számviteles hallgatóként.Vendéglátásból szerzett korábbi munkatapasztalatom miatt fontos volt számomra a rugalmas munkaidő ,hogy egyetemi teendőimet is teljesíteni tudjam egy munka mellett.
Nagy célokkal és motivációval vágtam bele a munkába.Mint mindenki más,nehézségekkel is megküzdöttem ezen az úton , de úgy gondolom hogy ezek is hozzájárultak ahhoz hogy nőként sikeressé váljak.
Magamból illetve csapatomból mindig megpróbálom kihozni a maximumot, hogy elérjük a céljainkat.Türelmem és kitartásom ebben mindig a segítségemre vannak.
Célom hogy másoknak is segítsek megtalálni a célját, hogy sikeresek legyenek.Az akadályokat pedig együtt szorgalommal , türelemmel és kitartással győzzük le . Mivel hosszútávon ,a türelem és a szorgalom mindig meghozza az eredményt.

Alapozd meg a jövőd, jelentkezz hozzám munkatársnak!

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot most!